coduri postale | sigla
coduri postale | limba selectata

Termeni si conditii


Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati termenii si conditiile prezentate in prezentul acord. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu acesti termenii si aceste conditii.

Definitii
1. Prin "site" se intelege si se face referire la continutul si functionarea site-ul aflat la adresa http://coduripostale-db.ro si la toate subdomeniile acestuia.
2. Prin "noi" se intelege furnizorul (proprietarul drepturilor) site-ului coduripostale-db.ro, firma Nexus Media s.r.l.
3. Prin "dumneavoastra"/"dvs." se face referire la utilizatorii acestui site.

Drepturi de autor, Marci inregistrate si Continut
Drepturile de proprietate intelectuala asupra intregului continut al site-ului, incluzand fara limitare toate textele, imaginile, elementele grafice, animatiile, elementele mediale (video, sunet, etc.), software si alte elemente similare (Continutul), ne apartin in exclusivitate noua, proprietarului site-ului.
Orice incercare de copiere, instrainare, frauda sau atac se pedepseste conform legislatiei in vigoare.
Noi ne rezervam dreptul exclusiv de a stabili continutul si forma acestui site si de a-l modifica asa cum dorim in orice moment, fara indeplinirea vreunei formalitati prealabile, fara a cere vreun acord si fara ca pentru aceasta (modificarea) sa poata fi obligat sa raspunda oricand, catre oricine si in orice conditii.

Garantii si Limitarea responsabilitatii
Accesul, utilizarea si continutul site-ului va sunt oferite dvs. fara nici o garantie, de orice fel, dvs. utilizati site-ul pe propriul risc si raspundere.
Desi vom depune toate eforturile in sensul oferirii unor servicii de calitate, de care sa fiti pe deplin multumiti, noi nu va garantam accesul permanent, fara intreruperi, la site si noi nu va garantam continutul informatiilor oferite ca fiind fara erori si fara omisiuni.
Noi sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu vom fi raspunzatori in nici o situatie, pentru nici o paguba, pierdere sau raspundere, incluzand dar nelimitat la, pagube directe, indirecte sau in consecinta, pagube speciale, pagube accidentale, pierderi, acestea rezultate in urma accesarii sau utilizarii acestui site sau rezultate in urma imposibilitatii utilizarii acestui site sau in legatura cu nefunctionarea, eroarea, omisiunea, virusarea computerelor, intreruperea, defectarea, intarzierea operatiunilior sau transmiterii, chiar daca ne notificati/avertizati in prealabil in legatura cu aceste situatii nedorite.

Continut publicitar
Continutul publicitar afisat pe site apartine emitentului acestuia si nu ne asumam nici o raspundere sau garantie in legatura cu mesajul publicitar transmis.
Daca urmati un astfel de mesaj/link publicitar aceasta reprezinta in intregime optiunea dvs. si o faceti pe propriul dvs. risc si raspundere.
Ne declinam orice raspundere pentru continutul oricaror altor site-uri catre care site-ul nostru face trimitere prin linkuri de publicitate sau de orice alta natura.

Utilizarea site-ului
In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale dvs. va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care duc la pierderi financiare, pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor, etc.;
Va angajati sa actionati de buna credinta si sa nu prejudiciati servciile si interesele noastre. Nerespectarea termenilor si conditiilor stipulate in acest acord atrage raspunderea in conformitate cu prevederile legale in vigoare.
Va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea site-ului, cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet.

Suspendarea accesului
Ne rezervam dreptul de a bloca oricand accesul la utilizarea Site-ului a utilizatorilor care ne aduc prejudicii, fara a recurge la o notificare prealabila. Blocarea accesului se refera atat la respingerea ip-ului de catre server cat si la interzicerea accesului in sectiunile care necesita autentificare.

Modificari
Ne rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile de fata, fara vreo notificare prealabila. Modificarile vor fi afisate in aceasta pagina si vor avea efect imediat. Utilizarea site-ului dupa efectuarea oricaror modificari inseamna acceptarea implicita a acestora de catre dvs.

In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site.

Data ultimei actualizari: 19.02.2012